Aleanca, debate dhe eleminime. Gjithçka ndodh në Beauty – E Diell 23.10.2022Moderatore: Argjira Spanca
Juria: Suela Cangu, Festim Isufi, Rezarta Shehu

“Beauty” Rubrika e të bukurës hap sezonin e tretë. Parukierë dhe Make Up Artist në garë me njëri tjetrin për të treguar se cili është me i aftë…
Sfida e konkurrentëve për këtë javë do të ketë të bëjë me bojrat. Një sfidë shumë e kërkuar prej tyre… Kush ja doli me sukses në këtë provë dhe cili prej tyre u eleminua?

Programi “E Diell” vjen çdo të dielë në ekranin e Top Channel duke bërë bashkë të vegjël e të mëdhenj, kjo për shkak të karakterit argëtues, informues e edukativ që ka. Një program me rubrika të dedikuara për të gjitha moshat e për të gjithë shqiptarët brenda e jashtë vendit, nga fëmijët 7 vjeç deri në zonjat e zotërinjtë që kanë nostalgji për kohën që kemi lënë pas, apo duan të dinë diçka më tepër mbi aktualitetin.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#eDiell#TopChannel

source